Brev och porto

Skicka brev enkelt och effektivt med portooptimering  

Många vill kunna ta emot viktig kommunikation och fakturor i form av fysiska brev. Därför fortsätter det fysiska brevet att vara en relevant kanal och blir tillsammans med vårt digitala erbjudande en effektiv omnikanalsstrategi för både fakturering och kundkommunikation.

Våra tjänster inom brev och porto fungerar som en produktions- och distributionsplattform som enkelt effektiviserar din fysiska kommunikation.

iPost, Printer Driver och Customized print

Vår tjänst iPost är en smart och flexibel lösning där du betalar ett fast pris för standardiserade utskick som alltid inkluderar porto och portooptimering.

Med vår tilläggstjänst Printer Driver kan du enkelt skicka din kommunikation direkt från din egen dator till vårt produktionssystem. Printer Driver installeras lika enkelt som en vanlig skrivare på ditt företags nätverk. Välj skrivare – sen är du redo att spara pengar.

Customized print är en flexibel printtjänst för dig som har specifika önskemål kring design, material, format, bilagor och efterbehandling. Oavsett vad du vill skicka kan vi hjälpa dig att få det producerat i enlighet med dina önskemål.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er? Ta kontakt eller ring oss!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev