Om oss

Digitalisering i toppklass med gedigna expertkunskaper

Vår målgrupp är kunder som hanterar stora mängder fakturor och meddelanden. Vi kan skicka och hantera alla dokument som skickas mellan dig och dina kunder. Med vår hjälp fungerar kontakterna mellan B2C-företag och den offentliga sektorn mer effektivt, och dokumenthanteringen kan skötas via både digitala och traditionella kanaler.

Vi hjälper våra kunder att använda de bästa kanalerna och tjänsterna och att skicka dokument på ett sömlöst sätt. Och detta gäller oavsett om dokumentationen är relaterad till kommunikation, fakturering, hantering av kundfordringar eller kundservice.

Med våra tjänster kan våra kunder förenkla dokumenthanteringsprocesser, elektronisk arkivering och hantering av kritisk affärsinformation. Vi hjälper våra kunder med övergången till digital informationshantering, digitala meddelandetekniker, fakturering, datahantering och arkivering.

Med hjälp av oss går du över till ett digitalt system som ger ökad kontroll. Vi kan hjälpa dig att snabba upp affärsprocesser och få igång digitaliseringen med elektronisk fakturering och multikanalslösningar för kundkommunikationen. Posti Messagings avgörande styrka ligger i vår kunskap om hur man arbetar med B2C-kunder och existerande integrationer.

30 års erfarenhet av att automatisera och utveckla dokumentprocesser

Vi betjänar kunder i Sverige och Norge. Vi hanterar flera hundra miljoner fakturerings- och dokumenttransaktioner per år. 

Vi stärker företagets verksamhet och snabbar upp digitaliseringen. Vår stora styrka är vår erfarenhet av att arbeta med företag inom konsumentsektorn kombinerat med vår förmåga att integrera tjänster i redan existerande system.

I december 2020 köpte Ropo Capital Posti Messaging Scandinavia.

Ropo Capitals tjänster täcker hela värdekedjan av fakturans livscykel och omfattar fakturadistributionhantering av kundreskontra, automatiska påminnelser och inkasso samt realtidsrapportering. Dessutom finns en unik kompetens inom juridiska frågor i alla skeden av fakturans livscykel.

Ropo Capital har sitt ursprung i Finland och har över 10 000 kunder, från små och medelstora företag till de allra största. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument varje år.

Välkommen att följa med oss på en fantastisk digitaliseringsresa!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev