ORDER TO CASH - FRÅN FAKTURERING TILL BETALNING

ORDER-TO-CASH - FRÅN FAKTURERING TILL BETALNING

  • Från faktura till betalning - Allt under ett tak

Tänk dig att ha hela processen under ett tak; från att skapa fakturan, skicka den via den kanal slutkunden föredrar och säkerställa att den blir betald. Det kan Posti Messaging hjälpa dig med - så här går det till:

  • Du skickar en fil med betalningsinformation (det är det enda du behöver göra)

Posti Messaging Order-to-Cash process hanterar:

  • Distribution av fakturan i den kanalen din kund föredrar
  • Relationsbyggande kommunikation via fakturan mellan er och kunden
  • Kundreskontra
  • Påminnelsefakturor
  • Inkassoärenden

Du minimerar antalet leverantörer och får hjälp med att välja rätt kommunikationskanaler som passar dina kunder idag och i framtiden. Du har hela tiden full insyn och kontroll över betalningsprocessen och eventuell inkassoservice. Samtidigt frigör du resurser till er kärnverksamhet.

Kontroll över ditt cash flow

Vi håller ordning på alla era kunder, deras transaktioner och eventuella påminnelser. Ni som kund kan övervaka hela processen i en webportal där ni alltid har uppdaterad information om kundfordringar och kommande inbetalningar. Hör av er idag så visar vi hur det ser ut och hur ni kan få  bättre effektivitet och kontroll över ert kassaflöde. 

Kommunikation och merförsäljning via din faktura

En faktura är en självklar kommunikationskanal. Den ska på ett enkelt sätt förklara vad kunden betalar och hur kunden betalar. Men en faktura ska också innehålla ett mervärde för kunden och för er. 

Nyhetsuppdateringar, erbjudanden eller information om bolaget som betalande kunder drar nytta av. Posti Messaging hjälper er med kommunikation via faktura som både ni och kunden har glädje av. 

Posti Messaging  nya inkassotjänst med gedigen erfarenhet

2015 blev Kredithanterna OpusCapita (Posti Messaging f.o.m. januari 2018). Idag tillhandahåller vi en inkassotjänst som ser till att ni får betalt och att era inkassokunder är nöjda. Vår inkassoservice bygger på modern mjukvara och unik kundtjänst som behåller kundrelationen. Läs mer om inkassotjänsten här

Vi tycker att alla inkassokunder ska hanteras som unika individer. Se filmen nedan