Värden och kultur

Våra värden vägleder oss i vårt arbete. Vi har fastställt och tagit fram dessa värden tillsammans här på OpusCapita.

En vilja att lyckas

Vår starka vilja driver oss även i de minsta vardagsuppgifterna, för att inte tala om när vi står inför våra största utmaningar. Engagemanget är det som driver vår inspiration och innovation – och det som motiverar oss.

Med kunden i centrum

Vi sätter alltid kunden i centrum av allt vi gör, och bygger vår verksamhet på löften vi håller. Nyckeln till att överträffa kundernas förväntningar varje dag är att lyssna – och att leverera bästa möjliga affärsresultat.

Tillsammans klarar vi det

Vi delar aktivt med oss av bästa praxis, idéer och lösningar, och strävar efter att hitta förbättringar i det dagliga arbetet. Vi tar gemensamt ansvar för att ta varje projekt över mållinjen. Samarbete både inom organisationen och med våra kunder är grunden för vår ömsesidiga framgång.

Vi kallar OpusCapitas kultur för en orange kultur. För oss handlar det om så mycket mer än bara en livfull och glad färg – det är vår gemensamma kraft för att skapa en åtråvärd arbetsplats. Den är en symbol för vår positiva anda och öppna atmosfär, där vi tillsammans kämpar för att nå framgång och där varje individ får vara sig själv och berika vår arbetsmiljö. ”Orange kraft” står också för mod och förmåga till förnyelse och förändring samt för det engagemang vi alla delar för vårt arbete att lösa våra kunders problem.

Här på OpusCapita älskar vi till och med måndagar! I love Mondays skapades för att öka allas välmående på OpusCapita. Vi vill att alla ska gilla sitt arbete och vi gör vårt bästa för att skapa en livfull atmosfär där idéer kan frodas. I I love Mondays-klubben kan du välja bland en mängd olika fritidsaktiviteter och ha det roligt och trevligt med dina medarbetare.

››› Check out our Polish teams video production