SÅ HÄR REGISTRERAR DU DIG OCH LÄMNAR EN ÖPPEN ANSÖKAN

Vill du lämna en ÖPPEN ANSÖKAN som är sökbar i kandidatdatabasen för våra rekryterare? Allt du behöver göra är att skapa en kandidatprofil och göra den synlig för alla OpusCapita-rekryterare världen över.

Välj knappen Skapa ett konto på inloggningssidan och fyll i alla obligatoriska uppgifter i formuläret om du vill registrera en profil.

Om du vill säkerställa att din kandidatprofil finns tillgänglig i vår databas måste du välja alternativet Helt synlig. På så sätt kan våra rekryterare hitta din profil i systemet i framtiden och avgöra om du är en potentiell kandidat! Missa inte chansen!

När din kandidatprofil är klar kan du logga in på ansökningsplattformen. Väl inloggad kan du fylla i fler uppgifter på din profil (t.ex. erfarenhet och utbildningsnivå) om du så önskar. Här blir du också ombedd att ladda upp ditt CV. Glöm inte att spara alla ändringar!

Lämna en öppen ansökan eller gå vidare till att ansöka till någon av våra lediga tjänster om de passar för dig! Du kan också aktivera Jobbaviseringar. Då får du reda på när det kommer in en ledig tjänst som matchar din profil.

På återseende!