SÅ ANSÖKER DU TILL EN SPECIFIK TJÄNST

Om du vill ansöka till en specifik tjänst utannonserad i avsnittet Karriär klickar du på den aktuella tjänsten i listan Lediga tjänster. Du kan också använda sökfunktionen till höger på denna sida.

Du omdirigeras då till den fullständiga versionen av jobbannonsen i vårt OpusPeople-system. Därefter:

  • Ansök med din kandidatprofil eller
  • Importera den från LinkedIn.

Mer information om hur du registrerar din kandidatprofil får du om du klickar här.

Om du klickar på knappen Ansök blir du ombedd att lämna det telefonnummer du kan kontaktas på samt ange vilket datum du är tillgänglig att börja jobba här (obligatoriska fält är markerade med en röd asterisk).

Det är inte obligatoriskt att lämna ett personligt brev, men gör det gärna om det nämns i annonsen, då det personliga brevet ger våra rekryterare en chans att få en bättre bild av dig.  Du kan också skicka med andra bilagor (t.ex. certifikat, tillstånd o.s.v.).

När du klickar på Skicka till höger på skärmen skickas din ansökan och du får ett bekräftelsemeddelande. Det skickas också ett mejl till din e-postadress med ett Tack för din ansökan-meddelande. Läs det noggrant!

När ansökan har skickats hittar du den i avsnittet Jobbhantering i listan över de olika tjänster du har ansökt till. Du kan kontrollera aktuell status och hantera dem om du klickar på Välj i kolumnen Åtgärder (där du till exempel kan välja Ta tillbaka ansökan).

Med de andra funktionerna i menyn kan du exempelvis uppdatera din profil, ändra lösenord eller titta på dina ansökningar.

Lycka till i rekryteringsprocessen!

Good luck in the Recruitment Process!