Karriär på OpusCapita

OpusCapita omvandlar purchase-to-pay och cash management till digitalåldern. Vad innebär det här löftet för våra befintliga och framtida kunder?

Till att börja med är det uppenbara svaret att våra 2 300 expertmedarbetare i åtta länder arbetar hängivet med att tillsammans med våra kunder digitalisera och automatisera varje steg av kundernas inköps- och betalningsprocesser, och på så sätt hjälper dem att utnyttja fördelarna med den digitala realtidsekonomin.

Men om du vill höra ett ledigare svar är det här orden våra medarbetare själva använder när de ska beskriva OpusCapita som arbetsplats: Internationellt. Globalt. Otvunget. Orange. Innovativt. Ett gäng ekonominördar.

Allt stämmer. Vi arbetar över gränserna varje dag. Vi har en tillbakalutad och plan organisationsstruktur och vi är väldigt stolta över att ha en orange kultur. Vi arbetar hårt för att alltid hitta nya sätt att skapa mervärde åt våra kunder varje dag genom att vara proffsigast på det vi gör.

När våra medarbetare ska svara på vad de tycker bäst om i företaget säger de att de mest av allt uppskattar den avslappnade stämningen och de härliga kollegorna. Här bryr sig alla verkligen om varandra. De känner att ledningen litar på dem och att det de gör faktiskt innebär en skillnad. Flexibel arbetstid uppskattas också.

Om du känner att du också vill jobba i en sådan här miljö kan du se vilka lediga tjänster vi har eller skicka en öppen ansökan till oss.