feb

22

Vilka är Posti Messaging? Den frågan ställde vi oss själva

by

Vilka är Posti Messaging?

För att ta reda på vilka vi är efter vår stora omorganisation ställde vi oss frågan ”Vilka är vi på Posti Messaging?” Den resan och förändringen vi valt att göra ställer även krav på att vi kan kommunicera vad vår kärnverksamhet är och vart vi har vårt fokus.

Vi samlade de som möter marknaden dagligen; våra säljare, affärsutvecklare och chefer. Under en heldag arbetade vi tillsammans fram en boilerplate eller en elevator pitch som vi känner visar vår framtid och det värde vi ger våra kunder.

Efter marknadsanalyser, SWOTar, Competative Advantage-övningar och många, många, omskrivningar kom vi fram till vår nya boilerplate/elevator pitch. Här klargör vi vilka vi är och vad vår plats på marknaden är:

 

”Posti Messaging hjälper organisationer att digitalisera och automatisera sina kommunikationsprocesser för alla typer av dokument, fakturor och meddelanden. Med våra tjänster kan företag öka effekten av sin kommunikation och ge konsumenter en bättre kundupplevelse.

Vi optimerar våra kunders kommunikation och stödjer relaterade betallösningar. Posti Messaging hanterar miljontals fakturor och dokumenttransaktioner varje månad.

Med 600 anställda i Norden, stödjer vi över 5000 kunder i Finland, Sverige och Norge. Vårt huvudkontor ligger i Helsinki, Finland. Posti Messaging är en del av Posti Group.”

Vi kan till exempel öka er effektivitet i dokument genom vår produkt Connect

Vi kan också digitalisera alla era processer som kräver signaturer och attesteringar. Se demo video här.