Årsta produktion

Posted by Posti Messaging - 25 juli, 2019

Miljontals färdigkuverterade och postnummersorterade brev och fakturor varje dygn.

I Posti Messagings imponerande produktionsanläggning i Årsta, Stockholm, sker något som liknar mirakel varje dag. Ett obrutet sammankopplat elektroniskt och fysiskt flöde, byggt på datafiler och maskiner samt egen kvalitetsmedveten och engagerad personal, skapar varje dygn miljontals färdigkuverterade och postnummersorterade brev och fakturor.

Från produktionsanläggningen i Årsta hanteras även utskick av brev och fakturor i digitala kanaler, till exempel edi, e-faktura, pdf eller portaler som Kivra och Mina meddelanden. Många av Posti Messagings kunder har valt just en multikanallösning där deras slutkunder får sina utskick digitalt eller på papper allt efter önskemål.

– När det gäller att koppla elektroniska flöden till fysiska i produktionen så har det hänt otroligt mycket de senaste tio åren. Varje sida som trycks är unik med sina streckkoder och qwert-märken och i löpande pappersbana kontrollerar kameror att allt stämmer i trycket. Det kan till exempel aldrig bli fel papper till fel kund, fel företags logga till fel brev eller att det vid kuvertering hamnar två brev i samma kuvert. Allt trycks dessutom i postnummerordning direkt i den löpande tryckprocessen, berättar Joakim Hargin från Posti Messaging.


Ladda ner whitepapret

 

Se hur hela anläggningen fungerar:

Posti Messaging enveloping machine

 

Topics: Dokumenthantering


Senaste bloggarna

Insurance summit 2019

read more

Värdet av fakturan – mer än vad som ska betalas

read more

Posti Messaging Summit 2019

read more